Rendelés módosítása

 Amennyiben rendelését véletlenül, vagy hibásan adta le, az info@amidaharmony.hu e-mail címen minden következmény nélkül módosíthatja, vagy lemondhatja, mielőtt a csomagot átadnánk a futárnak. A küldemény átadásáról e-mailben értesítjük.

 A vásárlástól módjában áll átvétel után is elállni.

 

Elállás

A megrendelés során mint vevő, élhet a 17/1999. Kormányrendeletben rögzített feltétel nélküli elállási jogával.

A rendeléstől való elállás feltételei:
Mint vevő, a vásárlástól az áru átvételét követő 14 banki napon belül indoklás nélkül elállhat, amennyiben a terméket továbbértékesíthető formában, hiánytalanul visszaküldi Nekünk.


A rendeléstől való elállás menete:
Kérjük, hogy elállási igényét írásban jelezze, ügyelve az olvasható kitöltésre. A nyilatkozatban tüntesse fel az Ön adatait: név, cím , telefonszám, a rendeléshez csatolt számla száma, visszafizetési mód, bankszámla száma (pénz visszafizetési igény esetén kell megadni), áru visszaküldésének oka. 
Jelölje a termék adatait: áru megnevezése, cikkszám, mennyiség, egységár, majd lássa el a nyilatkozatot dátummal és aláírással.

Gondosan csomagolja be a terméket, tegye bele az elállási nyilatkozatot és a termék számlájának a másolatát a csomagba, majd adja fel a 8200 Veszprém, Kollégium u. 7 címre.

Mint vevő, viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket (azaz a visszaküldés postaköltségét). Utánvétellel érkező csomagokat nem áll módunkban átvenni.

A postán keresztül visszaküldött árut ellenőrizzük és ellenértékét legkésőbb az áru megérkezését követő 30 banki napon belül átutaljuk az Ön által megadott bankszámlaszámra.